Vakkundig maatwerk in vergroening

met Buytengewoon Vergroeners

Buytengewoon Vergroeners

De beste oplossingen voor een groener thuis en werk

Buytengewoon Vergroeners is een initiatief van Buytengewoon Hoveniers. En dat maakt het mogelijk om u als klant een totaalpakket te bieden. Bij aanleg van een overkapping kunt u bijvoorbeeld kiezen voor dakbeplanting en wilt u een nieuwe tuin laten realiseren, dan kunnen wij bijvoorbeeld een daktuin al meenemen in het ontwerp.

zeker is veilig

Onze producten zijn altijd maatwerk. De draagkracht van dak- en wandconstructie is allereerst van belang, om zo de veiligheid te garanderen. Daarbij komt nog de technische staat en de bereikbaarheid (hoogte) van het dak.

Het belang van grondig voorwerk

Wij nemen geen risico’s, om garantie te geven op de technische uitvoering en de groei/bloei van het dak. Alleen op deze manier leveren wij het juiste product en het gewenste resultaatm, in goed overleg met u. Zo komen we tot de beste oplossing. Mocht het om technische of andere redenen niet mogelijk zijn om een groen dak of groene wand aan te leggen, dan zullen we hierover ook eerlijk tegen u zijn.

Meer weten? Wij adviseren u graag.

Breed in mogelijkheden
en totaal in ontzorging

met zorgvuldige analyse voor subsidie

De wensen van de klant worden vertaald in bijvoorbeeld een dakterras met tegels, planten, plantenbakken, gevelgroen of gras/sedum-daken. Zelfs een vijver is mogelijk. Als de dakconstructie en de draagkracht voldoende zijn, is alles mogelijk. Deze draagkracht zal worden uitgerekend door een constructeur. Deze expertise hebben wij als hovenier niet in huis. Voor het krijgen van subsidies en verzekeringen is deze berekening door een professional verplicht. Wij nemen dit ook voor onze rekening en zo kunnen we de klant ontzorgen. Per aanvraag nemen we eerst de situatie ter plekke op. We analyseren de aanwezige watering, dakbedekking, afwerking loodslabben, opstanden, dakranden en doorvoeren. Op basis van deze analyse maken wij een concept. De logistieke factor - het verticaal en horizontaal transport - speelt ook een belangrijke rol in de kostenbegroting.

Bent u benieuwd naar de voordelen?